Майка и 14-годишната й дъщеря са задържани за побой над

...
Майка и 14-годишната й дъщеря са задържани за побой над
Коментари Харесай

Майка и дъщеря са задържани за побой над учителка в Меричлери

Майка и 14-годишната й щерка са арестувани за побой над учителка в Меричлери. За момичето е втори случай на експанзия в учебното заведение. С нея, от октомври, работят психолози. Битата учителка отхвърли коментар. 

14-годишното момиче написа на дъската нецензурни думи. Учителката по математика й прави забележка. 

Разказва шефът на учебното заведение Станислава Колева:  " Изгонва я от час и тя стартира да вика, ученичката: " Ще ви закрия. Имам права ". Извикала е майка си. Майката идва. Мен ми се видя, че я е блъснала с тази метла, която носеше. Впоследствие се оказа, че и с ръка я е блъснала ".Бащата Йордан и сестрата-близначка на девойката имат друга версия: " Аз съм бащата. Не може ли да пристигна при мене? Защо ще я бие? Защо ще й дърпа косата? " " Госпожата стартира да я удра с плесници. После я хвана за косата, до вратата ".
Момичето е имало сходен спор през октомври предходната година с учителката по литература Весела Карамфилова, която показа:  " Много мъчно. Идваме с риск за живота си. Това е истината ".Кметът на Меричлери Николай Колев е безапелационен: " Имаме принуждение. Затова аз се боря да има наличие на полицията, да има полицейски сектор и хората да знаят при кого да се оплачат ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР