Майк в началото на 90-те години започва да губи косата

...
Майк в началото на 90-те години започва да губи косата
Коментари Харесай

Майк остана без коса и се отказа от секса, но после стана гей и...

Майк при започване на 90-те години стартира да губи косата си, а с това и самочувствието. От другари криел своя проблем на главата си постоянно покривал с кърпа. Отказал се от секса, а по-късно един ден решил да вземе превес и да реши казуса.

Това момче е дало над 6000 евро за трансплантация на коса, само че не било предостатъчно от резултатите, тъй че е кандидатствало в предаването " E4's Body Fixers " и пред група шокирани фризьори разкрил по какъв начин наподобява главата му.

И това е забавно: Не се отхвърляйте от секса по време на климакса

През излъчванията, му дали кичур коса, който се залепва на главата до момента в който не му израсте косата, която е присадена. Майк, който признава, че е гей, в този момент го притеглят мъже и дами, само че акцентира, че се пази за някой специфичен.

" Невероятно добре наподобява. А се държи единствено благодарение на парче тиксо. Не можех да допускам в това, което видях ", сподели той.



Нито една секунда, не съжалявала за това решение, че е кандидатствал в излъчванията и че когато има този неестествен кичур, усеща, че хората още веднъж го виждат и това доста му подхожда.

-Когато моята нова коса още веднъж израсте, ще спра да нося кичур. Искам още веднъж да пътувам и да плавам в океана и да върша тези неща, които преди не можех за какво се грижих непрекъснато за косата, прибавя това момче.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР