Майк Тайсън вярва, че наследството му в боксовата кариера е

...
Майк Тайсън вярва, че наследството му в боксовата кариера е
Коментари Харесай

Честните чувства на Майк Тайсън относно битката с Джейк Пол и финансовата стойност на сделката с Netflix

Майк Тайсън има вяра, че наследството му в боксовата кариера е безвредно, без значение какво се случва в излъчената му борба с YouTuber, трансформирал се в войник ​​Джейк Пол.

Тайсън желае да завоюва борбата с Пол, само че няма „ нулеви терзания “, че имиджът му на някогашния „ Най-лошият човек на планетата “ ще бъде очернен. Сътрудник на Тайсън също твърди, че борбата с Пол е била в развой на работа през последните три години, само че е станала действителност едвам откакто телевизионната договорка е била обезпечена.

Вътрешният човек твърди, че няколко боксови, телевизионни и стрийминг мрежите бяха скрито потърсени за покупко-продажби с заплащане за гледане, преди Netflix да влезе. Един от факторите ще бъдат Пол и Тайсън, които станаха другари по време на процеса, насърчавайки шума и „ усилвайки омразата “.

Източникът, който живее във Вегас, се усмихна: „ Работата на Майк е да продава дуела...ето за какво виждате тези боксови видеоклипове, които го карат да наподобява доста застрашителен и мощен както преди. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР