Майк Кимъл от Флорида, САЩ, се прибирал у дома, когато

...
Майк Кимъл от Флорида, САЩ, се прибирал у дома, когато
Коментари Харесай

„Абсолютно чудовище: Мъж се сби с огромен питон на пътя ВИДЕО

Майк Кимъл от Флорида, Съединени американски щати, се прибирал вкъщи, когато се натъкнал на " безусловно колосален " питон в тъмното. Видеото от борбата им на пътя има повече от 263 000 гледания в YouTube.  

Ловецът на диви животни Майк Кимел, прочут в обществените медии като Python Cowboy, сподели, че женската е била дълга почти 16 фута и е тежала към 50 паунда. До този извод стигнал, откакто я хванал за опашката и я измъкнал от блатото, демонстрира видеото.

„ Боже, тя е мощна. Това е огромна змия, момчета “, споделя американецът.
 Огромен питон, мъжки, змия, ловджия на диви животни Женската беше дълга малко над 4,8 м и тежеше над 22,5 кг Снимка: YouTube/Python Cowboy
В идващите минути ловецът на нападателни животни се пробва да овладее ядосаната змия, която съска мощно и се пробва да се извие и да го ухапе, пише Miami Herald. В последна сметка мъжът я сграбчва тъкмо под челюстите и при по-внимателно разглеждане стана ясно, че главата на змията е почти със същия размер като юмрука на Кимел. След всичко това змията продължи да се пази, стискайки ръцете и кръста му с плътното си тяло.

„ Този ​​хищник може да нанесе съществени вреди. Можете да видите, че се храни доста, доста добре. Опосуми, видри, миещи мечки, алигатори. Нищо няма късмет против това създание “, споделя Кимел, пробвайки се да резервира хватката си.

В края на 10-минутното видео мъжът влачи змията до пътя, където я убива пред камера (с изстрел от пистолет). Хуманната евтаназия на питони е в сходство с насоките на Комисията за риба и дива природа на Флорида за инвазивни типове.



Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР