Маями се наложи драматично със 120:116 като гост след продължения

...
Маями се наложи драматично със 120:116 като гост след продължения
Коментари Харесай

Маями удари лидера Бостън със 120:116 след продължения

Маями се наложи трагично със 120:116 като посетител след продължения против водача Бостън. Бам Адебайо вкара 28 точки, а Тайлър Хироу добави още 26 за триумфа на гостите от Флорида, откакто Джейлън Браун беше изравнил с тройка в изгода Селтикс в последните секунди на постоянното време.

Джими Бътлър се завърна в състава на Хийт с 25 точки и 15 битки за 36 минути на полето, откакто пропусна предходните 7 дуела в Лигата поради проблеми с коляното. Кайл Лаури се отличи с 20 точки за спечелилите, само че напусна поради пет персонални нарушавания в спомагателния интервал.

Бостън позволи едвам второ проваляне в последните си 16 мача в НБА. Джейлън Браун приключи с 37 точки за Селтикс. Неговият съотборник Джейсън Тейтъм означи единствено 14 точки.

Хюстън се наложи със 122:121 като посетител против Финикс. Джейлън Грийн вкара 21 от своите общо 30 точки във втората половина от дуела, в който тимът на Рокитс заличи пасив от 16 точки.

Девин Букър и Камерън Пейн означиха поредни тройки, изравнявайки резултата при 121:121, само че Хюстън още веднъж излезе напред след една точка на Грийн, осъществена от линията за осъществяване на углавен удар. В последния интервал отборът на Сънс пропусна четири изстрела, в това число и отдалечен опит за панер с финалната сирена. Девин Букър беше най-резултатен за Финикс с 41 точки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР