Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като

...
Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като
Коментари Харесай

Маями надигра Атланта за четвърта поредна победа в НБА

Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като посетител в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА). За " горещите " това бе четвърти пореден триумф в Лигата.

В отсъствието на Джими Бътлър, който не бе на линия заради " персонални аргументи ", Бам Адебайо пое диригентската палка и беше над всички със страховит дабъл-дабъл - 26 точки и 17 битки, като прибави 4 асистенции, 2 обири и 2 чадъра към статистиката си. С 20 пункта завърши Хайме Джакес-младши, 17 и 16 надлежно прибавиха Кайл Лаури и Джош Ричардсън. По 11 точки вкараха Хейууд Хайсмит и Дънкан Робинсън.

За домакините от Джорджия Трей Йънг се регистрира с дабъл-дабъл - 27 точки и 11 асистенции. 23 пункта добави Дежонте Мъри, а с 15 от пейката приключи Богдан Богданович. Де`Андре Хънтър завърши с 10 точки, само че това не бе задоволително за Атланта.



Маями, който стартира сезона с четири загуби в първите си пет мача, е към този момент четвърти на Изток с баланс 5-4, пред Атланта, който е със същите индикатори. В идващите си мачове " ястребите " са посетители на Детройт Пистънс във вторник вечер, до момента в който за Хийт следва нова аудиенция, този път на Сан Антонио Спърс.

Паоло Банчеро означи 26 точки, Франц Вагнер добави 24, а Орландо Меджик победи Милуоки Бъкс със 112:97. Звездата на Бъкс Янис Адетокумбо наниза 35 точки и взе 10 битки, само че и това не бе задоволително, с цел да бъде избегнато провалянето.

Джалън Съгс се регистрира с 20 точки, а петима изпълнители на Орландо приключиха с двуцифрен резултат, в това число Мориц Вагнер, който имаше 19 пункта от пейката.

Карис ЛеВърт влезе от пейката, с цел да приключи с 22 точки, Дийн Уейд наниза основни тройки, с цел да поведат Кливланд към триумф над Голдън Стейт със 118:110 в Сан Франциско.

Донован Мичъл с 21 точки, Дариус Гарланд и Евън Мобли с по 19 оформиха двуцифрени резултати за всички стартирали за Кавалиърс, които бяха изгубили 12 следващи срещи от постоянния сезон против Уориърс.

Звездата на Голдън Стейт Стивън Къри бе над всички с 30 точки, само че записа единствено 4 от 14 опита от тройката. Клей Томпсън имаше 14 пункта, а Андрю Уигинс добави 13 за Уориърс.

Джейлън Браун приключи с 29 точки, а Джейсън Тейтъм добави 27, а Бостън Селтикс се наложи над Торонто със 117:94.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР