МАЯМИ (АП) — Бивш американски дипломат, служил като посланик на

...
МАЯМИ (АП) — Бивш американски дипломат, служил като посланик на
Коментари Харесай

Бивш посланик на САЩ, арестуван във Флорида, обвинен, че е служил като агент на Куба, казва източник на АП

МАЯМИ (АП) — Бивш американски посланик, служил като дипломат на Съединени американски щати в Боливия, е задържан в дългогодишно ФБР следствие на контраразузнаването, упрекнат в загадка работа като сътрудник на държавното управление на Куба, научи Асошиейтед прес.

73-годишният Мануел Роча е бил задържан в Маями в петък по обвиняване и се чакат повече детайлности за случая ще бъдат оповестени обществено при явяване в съда в понеделник, споделиха двама души, които са говорили с AP при изискване за анонимност, защото не са били упълномощени да разискват настоящо федерално следствие.

Един от хората сподели, че казусът на Министерството на правораздаването упреква Роша, че работи за поощряване на ползите на кубинското държавно управление. Федералният закон изисква хората, изпълняващи политическите оферти на задгранично държавно управление или юридическо лице в Съединени американски щати, да се записват в Министерството на правораздаването, което през последните години ускори наказателното използване на противозаконното задгранично лобиране.

Мини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР