МАЯМИ (АП) — Администрацията на Байдън в сряда наложи отново

...
МАЯМИ (АП) — Администрацията на Байдън в сряда наложи отново
Коментари Харесай

САЩ налагат отново петролни санкции на Венецуела, тъй като надеждите за честни президентски избори избледняват

МАЯМИ (АП) — Администрацията на Байдън в сряда наложи още веднъж смазващи петролни наказания на Венецуела, упреквайки опитите на президента Николас Мадуро да консолидира ръководството си единствено шест месеца по-късно Съединени американски щати смекчиха рестриктивните мерки в опит да поддържат към този момент избледняващите очаквания за демократично отваряне в нацията от ОПЕК.

Висш чиновник на Съединени американски щати, обсъждайки решението с кореспонденти, сподели, че всяка американска компания, инвестираща във Венецуела, ще има 45 дни да приключи интервенциите, с цел да избегне прибавянето на неустановеност към международните енергийни пазари. Служителят приказва при изискване за анонимност, с цел да разиска разискванията на политиката на Съединени американски щати.

През октомври Съединени американски щати предоставиха на държавното управление на Мадуро облекчение от глобите върху държавните петролни, газови и минни браншове, откакто се съгласиха да работят с членовете на опозицията да организира свободни и конкурентни президентски избори тази година.

Докато Мадуро насрочи избори за юли и предложения интернационалните наблюдаващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР