Мая Манолова от Изправи се БГ обяви, че утре ще

...
Мая Манолова от Изправи се БГ обяви, че утре ще
Коментари Харесай

Мая Манолова за местния вот в София: Виждаме двама кандидати на десницата, зад които наднича Бойко Борисов

Мая Манолова от " Изправи се БГ " разгласи, че на следващия ден ще бъде показана кандидатурата на " Левицата " за кмет на София. " Има потребност от мощен ляв претендент, от обединена обща кандидатура, която да не е комфортна на ГЕРБ и Борисов ", съобщи в " Денят стартира " тя.

Виждаме двама претенденти на десницата, зад които наднича Бойко Борисов. Приличат и двамата на първите запаси на ГЕРБ. На Борисов може да не му се наложи да изкара титуляра. Според Манолова може ГЕРБ да поддържат някой от към този момент издигнатите претенденти - Васил Терзиев или Вили Лилков.

Определи като неразбираема идеята на Васил Терзиев. През 2019 година той е бил спряган за претендент на Българска социалистическа партия, през тези 4 години не съм чула обществена идея, обвързвана със София, зад която да е застанал Терзиев. Не съм чула той да е подкрепял митингите, съобщи Мая Манолова.

По думите ѝ кандидатурата на Вили Лилков има за цел да се разедини десният избор. Това е тъпо, тъй като София изостава поради модела " ГЕРБ ", съобщи Манолова.

Според Манолова левият претендент за столицата би трябвало да даде знак на цяла България, че митингите против модела ГЕРБ и Бойко Борисов не са забравени.

Манолова сподели още, че десните партии се консолидират в офанзивите си против президента Румен Радев, защото им би трябвало зложелател, откакто са предали гласоподавателите си, събирайки се с Борисов и Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР