Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си

...
Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си
Коментари Харесай

Вижте с кого купонясва Мая Манолова (Снимки)

Мая Манолова е прекратила ходенията в салона на персоналната си фризьорка Петя Тоткова и към този момент я канела да ѝ прави сешоар в дома си, издават близки до кандидатката за кмет на София. Оказва се, че връзките сред двете дами са повече от професионални и през последните 5 години коафьорката е измежду най-приближените до Манолова хора.

„ Ретро “ се снабди с неповторими фрагменти от женските празненства на някогашната омбудсманка, която обича да посещава класни заведения за хранене в компанията на антуража, грижещ се за визията ѝ. На по бутилка вино Мая се събира, с изключение на с фризьорката си, и с известната измежду звездите гримьорка Биляна Симеонова. Тя е индивидът, на който Манолова се доверява за макиажа си за всеки по-голям мотив – публични фотоси за акции, тв изяви и даже за сватбата си с Ангел Найденов през 2016 година

Въпреки че кандидатката за кметския стол на столицата имала топли връзки със стилистките си, въпреки всичко си заплащала като редови клиент всяка услуга. Проста информация демонстрира, че единствено за година Манолова пръска приблизително по 12 450 единствено за изрядната си прическа. Справка с ценоразписа на фризьорката ѝ Петя сочи, че измиване и сешоар на косата, каквито стана ясно, че Мая си прави всеки ден (а не два-три пъти седмично), като се изключи някои уикенди, костват по 50 лв.. Прическите за по-специални случаи не влизат в грандиозната сума, равняваща се на 56 минимални пенсии, или средствата, които елементарният български пенсионер получава почти за 5 години.

Макар коафьорката на Манолова да ѝ се написа първа другарка и поддръжничка, към този момент е побързала да се възползва от шумотевицата към фризурите на ВИП клиентката си, с цел да си направи безвъзмездна реклама. От близо седмица в формалната страница във „ Facebook “ на салона на Петя, която е възпитаничка на стилист Капанов, вървят непрестанни реклами на студиото за хубост, хвалещи златните ѝ ръце и увещаващи потребителите на обществената мрежа да си запишат час там.
Инфо: Ретро.бг




Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР