Мая Живкова Роджърс, фейсбукОт последните събития поне стана ясно, че

...
Мая Живкова Роджърс, фейсбукОт последните събития поне стана ясно, че
Коментари Харесай

Стана ясно, че ДБ реално не се стремят нито към съдебна реформа, нито към отстраняване на Иван Гешев

Мая Живкова Роджърс, фейсбук

От последните събития най-малко стана ясно, че Демократична България действително не се стремят нито към правосъдна промяна, нито към премахване на Иван Гешев. Нямало смисъл да се сменя един изтощен кон с различен изтощен кон, дълбокомислено се произнесъл Христо Иванов.

След като години наред размахваха Гешев като примамка под носовете на гласоподавателите си, в този момент – когато Бойко Борисов им сервира всичко на тепсия – се чудят по какъв начин да увъртат и усукват, че това не било тъкмо това, за което те се борели. Ами, тъкмо това беше.

Демократична България и Политическа партия са чисто корпоративни партии, които нямат действителни политически цели. Привидните им политически цели са подбрани по този начин, че да са доста мъчно осъществими за да поддържат младежкия им електорат в радикализирано положение. Забраненият плод поражда мощни стремежи и на политическата сцена – характерен левичарски метод, зад който прозира знатния комунистически генезис на техния основател и техните водачи.

За злощастие на клетия Христо Иванов пък се оказа, че конят Гешев освен че не е изтощен, а е подготвен и за сериозна борба.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР