Мая Илиева продължава да тъне в мистерия
Съпругата на покойния Жоро

...
Мая Илиева продължава да тъне в мистерия
<br
>Съпругата на покойния Жоро
Коментари Харесай

Мая Илиева на 49: Защо вдовицата на Главния отказва да се тунингова?

Мая Илиева продължава да тъне в тайнственост

Съпругата на починалия Жоро Илиев рядко се демонстрира на всемирски събития. Но даже на 49 та наподобява зашеметяващо. И без пластични корекции, като изрично отхвърля да легне под ножа, с цел да се трансформира в пластмасова кукла. Въпреки милионите си, вдовицата на Главния избира да си остане естествена, разкриват близки до милионерката.

Екзотичната вдовица на починалия необут на Вис-2 тези дни излезна от конспиративност. Тя се появи на светско събития в столицата.



Мая е вдовица от седемнадесет лета. Но живее извънредно прикрито, непретенциозно и не парадира с милионите си. А по слуховете тя освен е запазила милионите на Главния, ами даже ги е удвоила.



Вдовицата живее с трите си деца Криста, Андреа и Георги. В родината си те населяват затворен комплекс в Панчарево. А за парцелите й в Доминикана се носят митове.Според слуховете Жоро Илиев купил обширни имоти в курорта Пунта Кана, като с днешна дата върху тях са издигнати първокласни хотели. Днес те носят големи облаги на наследниците му. А след гибелта на Главния Мая закупила голямо имение там, в което ходела с децата и приятелите си.

През годините дамата на Жоро Илиев се е отървала от много от парцелите си в България, само че е запазила доста от тях зад граница.

Източник: Лупа.бг

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР