Маурисио Почетино призна, че е горд от представянето на Челси

...
Маурисио Почетино призна, че е горд от представянето на Челси
Коментари Харесай

Почетино похвали професионализма от играчите му

Маурисио Почетино призна, че е горделив от представянето на Челси при съботния триумф с 1:0 над Фулъм в следобедното лондонско дерби. Победата прати „ сините “ на седмото място във краткотрайното класиране в Англия, откакто от дузпа прецизен беше Коул Палмър.

„ Ако погледнете последните мачове, то ние сме един от най-добре представящите се тимове. Ако приказваме за резултати, не постигнахме подобен единствено против Мидълзбро, само че в случай че гледаме огромната картина, сме един от най-силните последния месец “, сподели аржентинецът на брифинга си.

„ Три мача подред във Висшата лига с победи, четири на нашия стадион. Това е значимо нещо, над което можем да надграждаме за тим като нашия, който се развива. Трябва да одобряваме всичко, даже и рецензиите. Хубаво е да видиш млад тим като нашия да се пази по този начин и ги приветствам за професионализма “, разясни още той.

Сега за Челси има 10-дневна отмора преди да се изправят против Мидълзбро в мач реванш от полуфиналите за Купата на лигата на 23-и януари. След това следва мач от ФА Къп с Астън Вила и аудиенция на Ливрпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР