Маурисио Почетино потвърди пред аржентински медии, че желанието му е

...
Маурисио Почетино потвърди пред аржентински медии, че желанието му е
Коментари Харесай

Почетино: Има толкова много интересни проекти, искам да се върна вече

Маурисио Почетино удостовери пред аржентински медии, че желанието му е мигновено да се завърне към мениджърската специалност. 47-годишният експерт напусна Тотнъм Хотспър, откакто бе уволнен през предишния месец, откакто прекара повече от пет години при „ шпорите”.

След напускането си, Почетино пътува до родната Аржентина, с цел да гледа мач на първия си клуб – Нюелс Олд Бойс, в неделя.

„ Има толкоз доста тимове и атрактивни планове в този момент. Най-важното за мен в този момент е да изчистя мислите си след прекараните повече от прелестни пет и половина години в Тотнъм. Целта ми е да презаредя бързо батериите и да възвърна мотивацията си. Искам да се завърна като треньор час по-скоро. Трудно е да си показва план в Аржентина”, стартира Поч.

„ Сега се нуждая от малко успокоение и ще забележим какво ще стане. Първото ми решение бе да се върна в Аржентина, с цел да посетя дома си и да видя фамилията и другари. Очаквам да се завърна скоро в Европа и да взема решение. Най-доброто в този момент бе да дойда в Аржентина за десетина дни. На моите години, не се нуждая от доста време за възобновяване и съм отворен за предложения”, призна 47-годишният ментор.

Почетино е съществено спряган да вземе поста в Манчестър Юнайтед, откакто Оле Гунар Солскяер е под голямо напрежение, откакто има единствено четири победи в Премиър лийг от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР