Матю Стафорд го каза силно и ясно на Керби Джоузеф

...
Матю Стафорд го каза силно и ясно на Керби Джоузеф
Коментари Харесай

Матю Стафорд нарече Кърби Джоузеф „мръсен като дявол“ след спорен удар на Тайлър Хигби

Матю Стафорд го сподели мощно и ясно на Керби Джоузеф след противоречивия невисок удар, който остави Тайлър Хигби от Рамс със разкъсан удар ACL и MCL.

Джозеф, 23, се хвърли в краката на Хигби, свивайки неловко дясното коляно на тайт енда, до момента в който се опитваше да хване пас през средата от Стафорд, 35, в четвъртата четвърт на загубата на Рамс с 24-23 в плейофа в неделя в Детройт.

„ Хей! Това е положително попадение. Това е положително попадение. Въпреки това си замърсен като демон и го знаеш “, можеше да се чуе да споделя Стафорд във видео на терена с микрофон, откакто Джоузеф отпразнува играта. „ Мръсен си като дяволите. Записано е. Виждал съм го. Беше на запис. “

Лентата, за която Стафорд би могъл да приказва, е съвсем еднакъв шлагер на Vikings тайт енд T.J. Хокенсън в навечерието на Коледа, което го накара също да раздра ACL.

Джозеф не беше извикан за байрак в играта в рунда с уайлд кард и макар че в началото изглеждаше, че главата му е в контакт с коляното на Хигби, това бяха раменете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР