Матю Пери изпитвал смесени чувства относно спечелените 1 милион на

...
Матю Пери изпитвал смесени чувства относно спечелените 1 милион на
Коментари Харесай

Матю Пери чувствал вина относно хонорара си от Приятели

Матю Пери изпитвал смесени усеща по отношение на извоюваните 1 милион на епизод за " Приятели ".

Покойният артист, който почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, си спомня, че се е чувствал отговорен, откакто той и сътрудниците му са преговаряли за големите си възнаграждения.

A look at Matthew Perry's all-time greatest moments
— The Hollywood Reporter (@THR)
" Най-лошата част от това беше да се усещам малко отговорен, като " Чакай малко, отивам тук, с цел да върша нещо, което обичам “ , споделя той в изявление за Entertainment Weekly, планувано за финала на хитовата комедия на NBC пред 2004.

Актьорът, който изигра Чандлър Бинг в " Приятели ", описа и за насладата от снимането на 10-сезонния ситком дружно с актьори и другари от действителния живот — Дженифър Анистън , Кортни Кокс , Лиза Кудроу , Мат Лебланк и Дейвид Швимер.

" Не подценявам какъв брой занимателно беше преживяването в " Приятели “ , изясни той.  " А парите бяха невероятни. Просто креативното преживяване да вземам участие в шоуто евентуално ми избави живота. “

Пери, който беше открит за борбата си със зависимостта, добави: " Когато правиш милион $ на седмица, не можеш да изпиеш 37-ото пиво. Трябва да се прибереш и да спиш...Това беше най-страхотната работа на света. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР