Матю Пери е неузнаваем, какво се случва с актьора СНИМКИ

...
Матю Пери изглежда обезпокоително. Той е бил забелязан до кафене
Коментари Харесай

Матю Пери изглежда обезпокоително. Той е бил забелязан до кафене тази седмица за първи път няколко месеца, след като загрижени фенове алармираха за състоянието при появата му по време на филма Friends:The Reunion.

52-годишният актьор е сниман в района на Лос Фелиз в Лос Анджелис през уикенда с приятел, пише GlasNews.bg, позовавайки се на The Sun.



Матю е пушил, докато си е взимал айскафе в Starbucks. Той е бил облечен в черна тениска и бели къси панталони. Актьорът е изглеждал объркан и задъхан, докато преминавал през паркинга с кафето си.

През май феновете изразиха загрижеността си за Матю, когато той изглеждаше да замазва думите си и кима по време на промоционално интервю за специалното събиране на „Приятели“. Тогава той седна с любимите на всички актьори на „Приятели“ за интервю с People, което накара групата да си спомни за годините си в сериала.



Феновете обаче забелязаха, че канадският актьор не отговаря на въпросите с обичайното си остроумие и изглеждаше тих и разсеян. Немалко фенове изразиха в коментарите загрижеността си за Матю, който се бори със зависимостта още от времето си в известната продукция.



Въпреки спекулациите, The Sun отбелязва, че неясната реч на Матю се дължи на спешна стоматологична работа, а не на рецидив на лекарства.

„Матю се появи на срещата и членовете на екипа му казаха, че този ден е имал спешна процедура за зъби.", разкрива източник на таблоида.

Това се е отразявали на неговото благосъстояние, а също и на чувствата му. Той е изпитвал болка, което предизвикало и неясната реч.

„Очевидно никой не иска да снима след такава процедура, но в случая е било неизбежно.", добавя още източникът. Актьорът е споделил, че е трезвен и няма нужда да се безпокоят за него.

Следващият месец Матю се раздели с годеницата си Моли Хурвиц. 51-годишният актьор на "Приятели" и 29 -годишният литературен мениджър започнаха да се срещат през 2018 г. и се сгодиха през ноември 2020 г. След раздялата той заяви: "Понякога нещата просто не се получават и този случай е такъв. Пожелавам на Моли всичко най-добро".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР