Матю Пери е бил трезвен и много активен в програмата

...
Матю Пери е бил трезвен и много активен в програмата
Коментари Харесай

Преди смъртта си: Матю Пери бил трезвен и се чувствал добре

Матю Пери е бил изтрезнял и доста деен в програмата си за възобновяване, даже е говорел на срещи и е спонсорирал други подвластни, в навечерието на трагичната му гибел през уикенда.

Близък другар на починалата телевизионна звезда удостовери, че Пери не е пил алкохол и наподобява " се чувствал добре ", преди да бъде открит мъртъв в дома си в Пасифик Палисейдс в събота.

Но сътрудник от неговата стратегия за възобновяване сподели: „ Мати сигурно не пиеше. Той беше огромна част от нашата общественост на АА. Той посещаваше срещи, говореше на срещи и работеше с новодошлите. “

Източник сподели, че артистът се е съсредоточил върху това да оказва помощ на други хора, борещи се със зависимостта и неотдавна е изразил интерес да показа историята си посредством обществени изявления.

„ Мати сподели, че желае да обикаля в университетите и да приказва за алкохолизма. Това беше неговият подарък. Той можеше да приказва толкоз добре и да стимулира хората “, добави източникът.

„ За него беше значимо да доближи до младото потомство и да популяризира своето обръщение „ Не се предавай “. Той в действителност живееше с тези думи. “

„ Той постоянно караше хората да се смеят, даже на срещите. Но той също беше нравствен, не набожен, а нравствен. Той говореше и знаеше, че това е неговата задача. Да помагаш на другите хора, да им даваш вяра. “

Първоначалните отчети за гибелта на телевизионната икона гласят, че Пери е открит неподвижен в джакузи, само че на мястото не са открити опиати и няма индикации за принуждение.

Смята се, че той се е удавил, макар че формалната причина за гибелта към момента не е открита и първичният резултат от аутопсията е „ отсрочен “, като ще последват токсикологични отчети.

В месеците преди гибелта си Пери имаше голям брой обществени изяви, по време на които говореше за превъзмогването на пристрастяването, съществена тематика в записките му от 2022 година „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР