Матю Ноулс, съосновател и бивш мениджър на групата Дестънис Чайлд

...
Матю Ноулс, съосновател и бивш мениджър на групата Дестънис Чайлд
Коментари Харесай

Бащата на Бионсе прави мюзикъл за ролята си в "Дестънис Чайлд"

Матю Ноулс, съосновател и някогашен управител на групата " Дестънис Чайлд " (Destiny’s Child), както и татко на поп звездата Бионсе продуцира музикъл за някогашното R&B трио.

Групата беше известна най-много с песните, в които Бионсе, Мишел Уилямс и Кели Роуланд, пеят за това, че са самостоятелни дами, поради което наподобява необичайно, че мюзикълът на Ноулс ще споделя тяхната история, само че от неговата перпсектива, разяснява " Гардиън ".

" Искам да подвигна завесата ", разяснява той в прессъобщение и добавя, че съгласно него е пристигнал моментът, в който светът да чуе, види и усети успехите и паденията, които той претърпява като брачен партньор, татко и управител, рискувал всичко, с цел да преследва сбъдването на фантазии - своите и на другите.

Бионсе, която прекъсна професионалните връзки с татко си през март 2011, откакто компанията промоутър Live Nation я посъветва по този начин, поради евентуалната кражба на пари от негова страна по време на турнето на певицата, не е коментирала продукцията. През юли 2011 Ноулс заведе дело против Live Nation, само че съдът отсъди в интерес на компанията промоутър.

Ноулс ще работи взаимно с режисьора, сценарист и продуцент Дже`Карионс Джонсън, прочут с истинския мюзикъл, основан на живота на Снуп Дог и театралната мюзикъл акомодация на кино лентата Set It Off от 1996 година. Джонсън разказва плана като " неповторима и вдъхновяваща история, която без боязън се оправя с сложни истини, до момента в който носи помилван и изцление на всички, които са я претърпяли ".
Ноулс стартира да менажира ранен вид на групата под името Girl’s Tyme през 1990 година. След това името е променено на Destiny’s Child през 1997 година, когато подписват контракт с Columbia Records. Съставът им се трансформира два пъти преди да се откри трайно през 2000 година с Бионсе, Уилямс и Роуланд.
Групата има издадени пет албума, измежду които излезлият през 1999 година The Writing’s on the Wall, трансформирал се в най-продаваният R&B албум на всички времена, както Survivor от 2001 година, който е считан за най-продаваният албум от момичешка група през XXI век. Бандата се разделя през 2006 година и се събира още веднъж с Бионсе по време на присъединяване й във фестивала " Коачела " през 2018 година.

Мючикълът Destiny’s Child ще дебютира в Хюстън напролет на 2020 година, след което възнамерява да се реалокира на Бродуей и Уест Енд в Лондон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР