Мацките, които със зъби и нокти буквално се борят за

...
Мацките, които със зъби и нокти буквално се борят за
Коментари Харесай

Мацките на Ергена в пиянска вакханалия с Коцето

Мацките, които със зъби и нокти безусловно се борят за Виктор Стоянов, налазиха също толкоз мускулест мачо. Че даже и по-известен от първия ерген в България - артиста Константин.

 

 Купонът е в разгара си

Купонът е в разгара си

Знойните хубавици се впуснаха в същинско попфолк шоу в столичен клуб.

Коцето влезе в ролята на Ергена. Колоритният реализатор си направи спонтанна гала на розите. Той обиколи към девойките и им раздаде по една роза. Мацките този път не трепереха от неспокойствие дали ще получат цвете, а се забавляваха с бисерите на бате Коце.

 

 Борците също честват

Борците също честват

Сред купонджийките бяха Вики, Венета, Дениз Хайрула, Гергана, Габи и други. Липсваха скараните към този момент Александра и Благовеста Бонбонова. Двете имат сериозен спор още от шоуто и не могат да се понасят.

 

 Гери и Венета пръскат съблазън

Гери и Венета пръскат съблазън

Това не попречи на останалите мацки да се забавляват с цялостна мощ. Друсане на гьобеци, хвърляне на салфетки и шумни тостове. Така прекараха част от веселбата кандидатките за " Ергенът ".

 

 Ергенките демонстрираха, че знаят по какъв начин да се забавляват

Ергенките демонстрираха, че знаят по какъв начин да се забавляват

Най-устата личност в шоуто - Венета, стигна много надалеч. Константин зададе няколко въпроса на мацката, която напусна шоуто преди дни. Колоритната кокона от Дупница се самопредложи на артиста.



" Коце, доста те одобрявам. Теб и цялото ти семейство. От години ви се удивлявам. Идол си ми! Искам да работя при теб. Я като детегледачка, я като икономка ", изстреля Венета.

 

 Венета мечтае за Коцето

Венета мечтае за Коцето

Коцето, леко шокиран от думите на русокоската, й отвърна, че с удоволствие би я прибрал в дома си.

 Коцето подари рози на мацките

Коцето подари рози на мацките

" Ще те взема да красиш у дома ", разгласи изпълнителят.

При гостуването си при Цитиридис Венета още веднъж сподели, че не сортира доста думите си. Блондинката изпоти водещия с самопризнания, че го желае.

" Пропуснал си една детайлност, към този момент съм Венета Цитиридис. Всички неща у дома аз ще правя, не съм добра в кухнята, само че мога да върша мусака и таратор. Много съм влюбена в теб, напълно съществено. Харесвам твоята половост ", изясни в типичния си жанр Венета.

Ергенките не бяха единствените ВИП персони на празненството на Константин. За да полеят триумфите от европейското, част от борците отпред с Армен Назарян и сина му Едмонд, поляха триумфа на националите ни. Борците хвърляха по едно око на известните девойки, които събраха погледите на всички посетители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР