Матриархалното племе , дом на 3000 жени и само 7

...
Матриархалното племе , дом на 3000 жени и само 7
Коментари Харесай

В това племе живеят 3000 жени и 7 мъже! Те спят по дърветата, за да избягат от похотливите жени и имат една единствена задача (СНИМКИ)

Матриархалното племе, дом на 3000 дами и единствено 7 мъже, стана вирусно, откакто в TikTok се появи видео, разкриващо повече детайлности. Смята се, че е примитивно племе в тропическите гори на Амазонка. Може да ви се коства, че тези хора живеят в парадайса, само че те в действителност са в пъкъла на земята.

Жените преобладават в това племе и управляват всичко, в това число и мъжете. Разменят мъжете между тях на шпации, тъй че всеки да си „ мине по реда “, а понятието брак там не съществува.

 матриархално племе

Тези седем „ герои “, останали в племето, включват дъртак и 13-годишно момче, а останалите са деца, тъй че размножаването е станало доста мъчно.

Мъжете с огромни дупета са високо ценени

Онези мъже, които имат огромни кореми и задни елементи, са изключително ценени, те се смятат за специфични и най-„ готовите “, тъй като се счита, че имат по-добри гени и могат да се възпроизвеждат дейно.

 племе от дами

Поради дребния брой мъже измежду тях, единствената им задача е да вършат деца и нищо друго. Жените се отнасят с тях като с деца и ги глезят по всевъзможни способи, до момента в който децата в това племе са на дамите, а не на мъжете.

Мъжете не живеят дълго в това племе

За да нахранят мъжкото тяло и да го поддържат интензивно, дамите им дават да ядат бели червеи.

 племе от дами

За да символизират любовта и да покажат ежедневната си благосъстоятелност, дамите връзват панделка към ръката на мъжа. Това значи, че дадена жена го има за деня.

Мъжете обаче „ не устоят дълго “ в това племе. Те стават слаби доста бързо заради многочислени интимни молби на дами. Те постоянно се опасяват и за своя безопасност живеят и спят по дърветата.

 племе матриархат

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР