Матиас Глаубрехт, професор по биология от Хамбургския университет, каза в

...
Матиас Глаубрехт, професор по биология от Хамбургския университет, каза в
Коментари Харесай

Твърдението, че новият коронавирус е изтекъл от лаборатория, е безполезно за научните изследвания

Матиас Глаубрехт, професор по биология от Хамбургския университет, сподели в изявление за немски медии, че репортажът на „ Уолстрийт джърнъл “ по отношение на „ изказванието от отчет, че новият ковид е изминал от лаборатория в Ухан “ е неефикасно за съответните научни проучвания, заяви „ Радио Китай “.

Тъй като отчетите на разследващите служби на Съединени американски щати са загадка по принцип, мъчно е да се каже дали в действителност съществува подобен сега, и нещо по-важно, това изказване се основава на клюки.

Говорейки за спекулациите, че вирусолозите в Ухан е евентуално да са били инфектирани с новия ковид, съгласно професора това е мъчно да бъде потвърдено.

„ Дори в случай че всички участници в изследването на вируса в Ухан да са били заболели през ноември 2019 година, към момента не е несъмнено дали са били инфектирани с новия ковид. Симптомите на новата зараза не са характерни и могат да се появят и при други болести “, отбелязва Глаубрехт.

Той прибавя, че съгласно резултатите от следствието на СЗО в Ухан през януари 2021 година никой в уханския Институт по вирусология не е бил инфектиран с новия ковид през ноември 2019 година, което е потвърдено и от кръвните им проби за антитела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР