Матей Казийски получи голямо признание в Италия. Неговият бивш клуб

...
Матей Казийски получи голямо признание в Италия. Неговият бивш клуб
Коментари Харесай

Тренто извади от употреба номера на Матей Казийски

Матей Казийски получи огромно самопризнание в Италия. Неговият някогашен клуб Тренто, извади от приложимост номера на българския волейболист.
Церемонията се организира преди дуела сред Итас Трентино (Тренто) и сегашния клуб на Матей - Алианц (Милано), приключил с триумф за домакините с 3:0 гейма. Казийски означи 5 точки в мача.

Преди началото на срещата Матей Казийски получи алегоричен банер със своя номер, който ще бъде закачен в залата на италианския отбор. Трогателният миг бе посрещнат с бурни овации от всички присъстващи в залата, а от Тренто написаха в профила си в обществените мрежи " Матей Казийски вечно един от нас ".

Вижте тази обява в Instagram.

Казийски е петкратен първенец на Италия с Тренто, четирикратен отличник на международното клубно състезание и троент победител в Шампионска лига, притежател е още на три купи и две Суперкупи на Италия. 39-годишният волейболист прекара три интервала в клуба - сред 2007-а и 2013-та, 2014-та и 2015-а и сред 2021-ва и 2023 година, като за това време изигра 433 мача с клубната фланелка на гърба.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР