Матео Денаро издирван 30 г., заловен за 3 минутиЗамесен в

...
Матео Денаро издирван 30 г., заловен за 3 минутиЗамесен в
Коментари Харесай

Босът на Коза Ностра, който наруши традициите

Матео Денаро търсен 30 година, хванат за 3 минути Замесен в убийства на магистрати, живял като плейбой, смъртоносна болест го издава
 

Матео Месине Денаро, чийто арест се празнува като народен празник в Италия, е на 60 години. Половината от живота си той е дезертьор от правораздаването. Свързват го с някои от най-чудовищните ​​престъпления на сицилианската мафия. Кой е Денаро и по какъв начин беше хванат, споделя komersant.
-->
 

В 16:30 на 16 януари бял Fiat Bravo се доближава до основния вход на най-скъпата клиника в Палермо La Maddalena. Шофьорът влиза в просторното предверие и се доближава до рецепцията. Докато здравната сестра беседва по телефона мъжът вижда, че нормално оживената улица " Сан Лоренцо " е извънредно тиха. След няколко думи към здравната сестра, той напусна клиниката.

Отвън го чакат униформени. На вежлив въпрос от полковник Лучо Арчидиаконо, началник на групата за специфични интервенции на карабинерите, мъжът дава отговор надменно: „ Вие знаете доста добре кой съм аз. Аз съм Матео Месина Денаро ".

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР