Математикът Сидик Афгани предсказа, че ако Русия отстъпи сега от

...
Математикът Сидик Афгани предсказа, че ако Русия отстъпи сега от
Коментари Харесай

Математикът, предсказал разпадането на СССР: Ако Русия отстъпи сега, ще се разпадне

Математикът Сидик Афгани предсказа, че в случай че Русия отстъпи в този момент от спора с Украйна, страната ще се разпадне. 

Афгани постоянно е спряган за Нострадамус на 21 век. Той предсказва бъдещето посредством математически калкулации.

" В Украйна има 24 области, войната стартира на 24 февруари и това не е инцидентно. Февруари е вторият месец в годината и в математиката това е формула с 2 фактора. Когато имаме цифрата 24, това е четирифакторна формула. Войната ще се трансформира в шестфакторна в бъдеще ", предсказва математикът.

" Казвам на господин Путин и на всички хора: в случай че отстъпите даже с една крачка, Русия ще бъде разграничена ", споделя Сидик.

Математикът предсказва, че идващият президент на Русия е роден през 1972 година, само че не посочва съответно име.

Математикът е създал формула, която единствено той схваща, и може да каже всичко за даден човек единствено по датата му на раждане. 

През 1989 година ученият декларира онлайн по централната телевизия, че Съветският съюз ще се разпадне и по тази причина е изпъден от страната. Думите му обаче се оказват оракулски.

През последните месеци към него постоянно се обръщат с въпроси, свързани с възможна Трета международна война и спора сред Русия и Украйна. 

Сидик е съумял да пресметна бъдещето до 2058 година, употребявайки своята формула. 

" Всяко предсказване може да има грешки и непредвидени условия ", предизвестява математикът в предаването " Малахов " по съветската телевизия " Россия 1 ". 

" Преди 2058 година няма да има война. Тоест няма да има нуклеарна война, само че ни чака кибервойна. А трета международна война е изключена при едно изискване - Киев ", споделя той. 

Сидик Афгани счита, че Съединени американски щати ще последва ориста на Съюз на съветските социалистически републики през 2025 година Той пресмята, че Щатите ги чака сериозна рецесия, която може да сложи под въпрос съществуването им в този им тип. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР