Математик видя края на войната. Посочи две повратни събития през

...
Математик видя края на войната. Посочи две повратни събития през
Коментари Харесай

Математик видя края на войната. Посочи две повратни събития през 2024 г.

Математик видя края на войната. Посочи две повратни събития през 2024 година

Известен оракул математик видя края на войната.

Посочи две повратни събития през 2024 година, едното от които е този месец.

Григорий Кваша е прочут съветски математик, нашумял с точните си политически прогнози,

които той прави чрез персонално изобретен от него „ систематичен хороскоп “ в пресечната точка на

историята и математиката. С негова помощ ученият учи графиките и циклите на развиване на

всички страни, твърди „ Телеграф ” и цитира прогнозите му до края на годината.

На базата на този способ Кваша към този момент е предсказал успеха на Елцин на изборите, рецесията от 2001 година в Съединени американски щати, възхода на Владимир Путин,

Арабската пролет и събитията в страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, както и финансовите сривове.

Експертът дълги години организира прецизни научни проучвания,

които му разрешават ясно да вижда бъдещето.
Той разчита на калкулации и има вяра,
че числата могат да обяснят доста от това, което се е случило, случва и ще се случи по света.

А ето и изводите, които Григорий Кваша прави за 2024 година

Математикът приканва хората да извърнат внимание на „ огнените импулси “, които ще се проявят тази година в съответни месеци.

„ През март ще се случи значимо събитие. Юнският подтик е обвързван със съществено изостряне на интернационалната конюнктура. Всеки ненавижда всеки, всеки се опасява от всеки и всеки подозира всеки “, изясни той.

Вторият „ преломен “ месец по думите му ще бъде ноември. Според изчисленията на Кваша през ноември ще се случи нещо ненадейно, само че какво тъкмо ще съставлява това събитие, той към момента не е разкрил.

Като цяло, описвайки избрани цикли и интервали, ученият стига до извода, че след 2024 година структурата на света ще се промени фрапантно. В момента човечеството се намира в края на последния цикъл по системата на Кваша.

„ Това са годините от 1881 до 2025-а, в които главното е пътят към познаването на истината. В последна сметка нациите, страните и обществата би трябвало да реализират мир между тях “, отбелязва математикът.

След 2025 година съгласно него огромните войни ще приключат, като на места може да се следят някои по-малки разногласия.

„ Китай навлезе в идеологически интервал през 2021 година В момента сме в обсега на четири бурни години от 2021 до 2025 година

Вероятен спор ще стартира през 2022 година, а през 2025 година ще има войни на Земята и цялата тази сага на спорове, в която би трябвало да живеем, ще завърши един път вечно. Това е прогноза на Григорий Кваша, направена още през 2021 година

Както виждаме, началото на предсказанието е изцяло правилно. Можем единствено да се надяваме, че удобният край, както споделя ученият, е доста близо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР