Математическата гимназия във Варна с най-висок бал за прием и

...
Математическата гимназия във Варна с най-висок бал за прием и
Коментари Харесай

МГ с най-висок бал за прием и след второ класиране във Варна

Математическата гимназия във Варна с най-голям бал за банкет и след второ класиране. Това сподели информация на Moreto.net с оповестените от Регионалното ръководство на образованието данни.

Най-високият най-малък бал е за паралелката с немски език, информатика и математика – 491.75. Следва паралелка със същите профилирани предмети, само че с проучване на британски език – 469.75.

В Пета гимназия най-високият най-малък бал е за паралелката с немски и британски език – 432.5, а в Четвърта гимназия за испански с британски език – 423.

какви са минималните и оптималните балове за банкет в останалите учебни заведения във Варна и региона.

След първото класиране за гимназиите отличник по оптимален бал за банкет след 7. клас във Варна бе Математическата гимназия. С най-труден банкет в школото се оказва паралелката „ Софтуерни и хардуерни науки ". Максималният бал за нея е 499.5 точки, а минималният 462.5 точки.

Първа езикова гимназия се подреди на второ място с оптимален бал от 497 точки, а на трета позиция се бе Националната гимназия по компютърно моделиране и компютърни системи с бал от 492 точки. След това тях се подредиха Пета езикова гимназия, Четвърта езикова гимназия и Природоматематическата гимназия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР