Масовото приложение на тестовете трябва да стане с ясното съзнание,

...
Масовото приложение на тестовете трябва да стане с ясното съзнание,
Коментари Харесай

Проф. Свинаров: Няма лекарство, което да подтиска развитието на COVID-19

Масовото приложение на тестванията би трябвало да стане с ясното схващане, че може да има подправено негативни или позитивни проби.Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Проф. доктор Добрин Свинаров, шеф на Клинична лаборатория и клинична фармакология в УМБАЛ “Александровска ”
По думите му няма характерно лекарство, което да подтиска развиването на този вирус. Но доста от нещата по развиването на заболяването са ясни и има някакви създадени критерии по какъв начин да се лекува болестта.

Що се отнася до хлорихина той съобщи, че приема през устата не е задоволително съсредоточен. " Изискваните дози са доста по-големи и би трябвало да се внимава да не се повреди организма ", акцентира още той.

" Става дума за положение на имунната система при среща с вируса. Има две тези - не я стимулирайте, тъй като тя ще повреди организма и другата е - подсилете я, с цел да може да се оправи. Аз съм последователи на природосъобразния метод на живот. Витамин Д не работи на вируса, а подкрепя на имунната система да работи добре ", сподели проф. Свинаров.

Всичко зависи от дозата и от подготовката на организма, акцентира още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР