Масово явление е полицаите да се опитват да убедят шофьорите

...
Масово явление е полицаите да се опитват да убедят шофьорите
Коментари Харесай

Адв. Силвия Петкова: Масово е полицаите да се опитват да убедят шофьорите да не дават кръвна проба

Масово събитие е служителите на реда да се пробват да убедят водачите да не дават проби, в това число давайки им погрешна информация от вида на: кръвната проба ще покаже месец обратно, в случай че сте използвали наркотични субстанции. Това сподели за дневния блок " Добър ден, България “ на Радио " Фокус “ Силвия Петкова, юрист по наказателно право.

Тя добави, че кръвната проба и урина няма по какъв начин да покажат съществуването на наркотични субстанции в организма за месец обратно, в случай че не става въпрос за регулярна приложимост до степен на взаимозависимост.

" Не зная по каква причина полицейските чиновници се пробват да убедят водачите да не дават кръвна проба, само че е реалност, че от позиция на моята персонална процедура на углавен юрист, към 90% % от хората, с които съм работила, удостоверяват тъкмо това събитие, че са били убеждавани да не дават кръвна проба “, съобщи Петкова.

Адвокатът изясни, че дребна част от хората знаят, че имат право да дадат биологични проби – кръв и урина, токсикологично-лабораторно проучване за доказване неналичието на наркотични субстанции в организма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР