Масово сбиване е възникнало в град Тръстеник около 18:00 часа

...
Масово сбиване е възникнало в град Тръстеник около 18:00 часа
Коментари Харесай

Масов бой между роднини в Тръстеник

Масово сборичкване е зародило в град Тръстеник към 18:00 часа на 15 ноември, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Незабавно на мястото са били изпратени полицейски чиновници от локалното районно управление (на МВР) и екипи от Долни Дъбник, 01 и 02 районно управление (на МВР) – Плевен. Било открито, че сбиването е по отношение на сграда, а участниците в багра са родственици. Нанесени са били материални вреди по лек автомобил Audi, като е било счупено предното стъкло, наред с изкривявания по предна ризница и челен похлупак. В Центъра за незабавна здравна помощ в Плевен са били превозени двама от участниците в сбиването – 42-годишен и 53-годишен. На по-младия от тях била оказана здравна помощ, а по-късно е бил освободен за домашно лекуване. 53-годишният е бил настанен в клиника по неврохирургия към УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ – Плевен с контузии по главата за наблюдаване.

За случая е сезирана е прокуратурата. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325, ал.1 от Наказателен кодекс. Разследването на полицията продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР