Масов бой в Сандански, с участието на емблематични криминалнопроявени лица,

...
Масов бой в Сандански, с участието на емблематични криминалнопроявени лица,
Коментари Харесай

Масово меле в Сандански! Групата на Саботана и младежи се биха зверски в заведение в топ центъра

Масов пердах в Сандански, с присъединяване на емблематични криминалнопроявени лица, станал нощес, разбуни духовете в курортния град. Според очевидци, към среднощ в известно заведение в топ център на курортния град се сбили групата на криминалнопроявения санданчанин Димитър Саботанов - и компания от Сандански, оповестява " Струма.ком ".

Боят от заведението се пренесъл пред него, а мотивът, съгласно полицията, бил удар по от чиновник на община Сандански. Според ченгетата, служителят минал около и го блъснал зад врата.
свързани новини28520на 11.04.201817007на 11.04.2018
Това взривило известния санданчанин и двамата се сбили, намесили се и другите от двете компании и станал заплашителен търкал. Кой е потърпевш не е ясно. Полицията знае за багра, само че не може да направи нищо, защото участниците и притежателят на заведението отхвърлят да подават тъжби. Свидетели - Няма, без значение, че в заведението е имало хора.

Участниците в багра се спогодили, а пък ресторантьорът твърди, че са се били на открито, а не вътре. и че няма никакви вреди в бара му. Така прокуратурата и полицията се оказаха с вързани ръце, нещо което се случва редовно в Сандански, добил славата на град, в който процъфтява уличното правораздаване.

Над 70 палежа има в последните години в курортния град. Криминалнопроявените разчистват сметките си посредством проведени похищения върху враговете си. Години наред това става под носа на полицията.

Най-страшното е, че досега няма оголен подпалвач, а горяха редовно коли, в това число и на служители на реда, магазини, къщи, хранилища.. все с претекст почистване на неуредени взаимоотношения. Според хората в града, никой не подава тъжба от боязън да не пострада, чувствайки се беззащитен, по тази причина и мутризацията в добива плашещи размери.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР