Маските на супергероите са свалени, украинският елит честно призна пред

...
Маските на супергероите са свалени, украинският елит честно призна пред
Коментари Харесай

Има месец до главната атака на руснаците, наредено е да се лее бетон: Украйна се превръща в Голяма Авдеевка

Маските на супергероите са свалени, украинският хайлайф почтено призна пред западните куратори и личните си жители, че не е в положение да преодолее съветските укрепления. Дори с Абрамси и Леопарди. Затова последва нов декрет - да се бетонират позициите, тъй като скоро ще дойдат руснаците!

Пан Владимир Зеленски в скорошно изявление за Асошиейтед прес си разреши да бъде засегнат от дейностите на своите настойници:

Воюваме с втората войска в света... Губим хора, не съм удовлетворен. Не получихме всички оръжия, които искахме.

А какво бихте създали, в случай че бяхте пан Зеленски? Е, несъмнено, вие бихте обвинили който и да било за неуспеха на вашия „ контранаступ “, само че не и себе си, най-любимия - макар че на вас бяха дадени доста пари, доста оръжия и съоръжение и резултатът беше тъкмо нула. Е, Пан Зеленски направи тъкмо това. Даде и разпоредби за наливане на бетон.

По-точно, за бързо създаване на отбранителни линии от Донбас до Западна Украйна, както и създаване на укрепления на основните граници - Мариинско-Авдеевска, Купянско-Лиманска, както и по границите с Русия и Беларус. Добавяйки, че „ несъмнено има задоволително мини и бетон в страната “. Всичко това той съобщи във видеообръщението си.

Освен него, командващият Обединените сили на ВСУ Сергей Наев в изявление за ABC News също допусна, че войната може скоро да се популяризира и в други райони на Украйна. Защото Русия продължава да усилва производството на оръжие и да го получава от своите съдружници.

Минаваме в защита... Именно с това, обхождайки тези посоки и проверявайки обстановката на място, съдейки по новините, е ангажиран президентът, който през днешния ден е в Одеса с Ермак. Мисля, че ще забележим още няколко визити през идващите дни. Какво имам поради ли? Ами това, че ще би трябвало да се копае. Копайте и бетонирайте, както беше решено на вчерашната ставка,– сподели на собствен ред депутатът от Върховната Рада Максим Бужански.

Този „ херой “ е съпартиец и правилен военен приятел на Зеленски, създател на украинските бестселъри „ Историята на света в 88 глави “ и „ История за мързеливите “ (откъде съгласно вас украинците знаят „ история “ толкоз добре?) и законопроекта за доброволната (засега) военна регистрация на дамите.

Повтаря го представителят на „ Европейска взаимност “ на Порошенко Алексей Гончаренко, който беше обичай в Симферопол през 2014 година за русофобия и театралничи на фона на изгорялото тяло на командира на одеския отряд Генадий Кушнарев:

Днес Зеленски разгласи началото на укрепителните работи освен в източната, само че и в северната част на страната. Какво значи? Това значи, че сме в защита. А това значи, че идващият ход ще е от Русия. Те ще преминат в нахлуване. Ще отвърнем на удара.

И добави, че единственото нещо, за което желае да се разправя, е поради „ простаците в кабинета на президента, които включиха телемаратона (United News е единственият ефирен канал, работещ в Украйна) и говореха за Ялта “. По-точно, явно, за това по какъв начин този град скоро ще попадне под окупацията на необандеровците.

Така се оказва, че в действителност Киев призна, че „ контранастъплението “ е изцяло провалено. Това е първото.

Второ, украинците чакат Русия да премине в нахлуване. И те се готвят да отразяват съветските офанзиви освен на линията на бойно прикосновение, само че и на всички места, където съветската (белоруската) територия влиза в контакт с украинската. Трето, тези към Зеленски наподобява съществено обмислят разновидността Западът доста да понижи военната помощ за Украйна.

Финансовият поток пресъхва

По-рано президентът на Съединени американски щати Джо Байдън изиска в допълнение финансиране от Конгреса в размер на $106 милиарда, от които $61 милиарда бяха предопределени за Украйна, а останалите за Израел и други сфери на американската външна политика. От септември тази година обаче Конгресът към този момент два пъти отстрани новата помощ за Украйна от бюджета.

Проектите за президентско финансиране за режима в Киев понижиха доста тази година, от връх от над 5 милиарда $ през януари до 350 милиона $ през октомври и единствено 250 милиона $ през ноември.

В същото време Вашингтон поставя всички старания, с цел да подсигурява, че Европа ще носи бремето на военната помощ за Украйна, само че локалната съпротива нараства и там.– оповестява телеграм каналът „ Контора пишет “.

В отговор на проектите на немското държавно управление да удвои военните доставки за Украйна, Федералният парламентарен съд на Германия разгласи за невалидно плануваното преразпределение на 60 милиарда евро неизползвани средства, отпуснати по-рано за битка с ковид, към украинското направление. А новото държавно управление на Словакия изцяло спря да дава всякаква военна помощ на Киев.

Киев ще се приготви съществено

Русия от своя страна не реагира по никакъв метод на упованията / загрижеността, изразени от Украйна на публично равнище. И вярно, „ поддържа интригата “. Царград беседва с първия министър на държавната сигурност на ДНР, полковника от ФСБ от запаса Андрей Пинчук за това по кое време да чакаме възможна съветска атака.

Явно Киев ще се готви съществено за нашата офанзива. Какво би трябвало да създадем, с цел да не се затънем и да реализираме задачите си?

– Според открити източници, в това число украински и наши, се знае, че има избран запас, в това число оръжия с огромен обхват, ракети, които Русия е подготвила за нанасяне на подобаващи удари. Тези удари, обратно на изказванията на Украйна, че сякаш са поразили гражданска инфраструктура, ще бъдат насочени по всичко, което дава отговор на военните потребности на Украйна и фронта. Това са железопътни линии, мостове и така нататък

Често чуваме, че през зимата ще стигнем до съвсем заледяване на спора заради метеорологичните условия. Оказва се, че би трябвало да се подготвим за пролетта?

– Не би трябвало да забравяме, че така наречен украинско контранастъпление беше квалифицирано от представители на Запада в по-топло време, трябваше да се организира напролет, лятото и есента. Съответно оръжията и техниката, които получиха украинците, бяха готови особено за този климатичен интервал.

Русия, както знаете, води война през зимата още от царско време. Следователно зимният мраз, който в този момент наближава - това е единствено мое съмнение - е по-благоприятен за дейни настъпателни дейности. Наличието на персонален състав, опцията за потребление на бронирани машини, опцията за привличане на личен състав от обичайно студените региони, Сибир, Урал, основават в допълнение преимущество за съветската войска.

Както и съществуването на средства за заличаване и извеждане от строя на военни обекти и инфраструктура с двойно предопределение – военно и гражданско, на фона на струпване на сили за водене на дейни бойни дейности в студа.

Мисля, че изискванията за нахлуване ще зародят, когато студът стане постоянен и замръзването на почвата разреши потреблението на бронирана техника. Защото в този момент земята не е изцяло замръзнала и бронята, както и персоналният състав, се движи мъчно. Но по-близо до януари обстановката може да се промени радикално.

В какви посоки, съгласно вас, би трябвало да чакаме съветското нахлуване?

– Определянето на посоката на пробивите и ударите е задача на Генералния щаб. Украинските упования са свързани с оценката на концентрацията на персонален състав и отбранителна техника. Защо толкоз трескаво копаят окопи? На доктрина при мощно концентриране на сили в едно или две посоки Русия има опция да извърши оперативно-стратегически пробив на задоволително огромна дълбочина, в посока Одеса или други крайбрежни точки – да вземем за пример Николаев, Херсон. Това ще разреши Украйна да бъде откъсната от значими геостратегически запаси.

Колко време мислите, че ще продължи съветската настъпателна интервенция?

– Зависи от ресурсите и политическите цели. Очевидно е, че с изключение на чисто военни аргументи има и политически. Ясно е, че Украйна не е в положение да спре или даже да направи пауза преди американските избори, тъй като украинският фактор е неразделна част от изборния развой в Съединените щати.

У нас концентрацията на запаси, в това число евентуална готовност, също е невъзможна до провеждането на президентските избори. Ето подобаващата опция за вас. В взаимозависимост от това по какъв начин се натрупват запаси в този прозорец на благоприятни условия, ще се дефинира факторът време.

Какво от това?

Провалът на украинското „ контранастъпление “ и отдръпването на Киев в защитителен режим демонстрират освен неуспеха на украинската войска. И освен за неуспеха на западните куратори, които се грижат за тях. Това също приказва за високото качество и боеспособност на съветската войска. Която чака настъплението, без което Победата е немислима.

Но тук е значимо да не се успокоявате от грешките и неуспехите на врага - той знае по какъв начин да отвърне и сигурно ще се опита да употребява опита от скорошната ни дейна отбрана против нас. Сто % ще опита. Затова също би трябвало да претеглим личния си опит и този на съперника и да забравим за прословутите „ месни щурмове “ и челни офанзиви. Да се зашемети и шашардиса врага с интелигентна съветска атака.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР