Маскирани мъже са нападнали младия изпълнител Фики Стораро, син на

...
Маскирани мъже са нападнали младия изпълнител Фики Стораро, син на
Коментари Харесай

Покушение: Маскирани бандити нападнали Фики Стораро и Гюлджан

Маскирани мъже са нападнали младия реализатор Фики Стораро, наследник на поп-фол артиста Тони Стораро. На излизане от у дома в четвъртък преди 18 часа той и брачната половинка му са засечени от автомобил, който препречва пътя им, написа "Телеграф ".
Двама маскирани мъже слизат от колата и стартират да блъскат по прозореца на Фики. Той се е опитал да разбере какъв е казусът, когато те го хващат от двете страни и стартират да го бутат.
Певецът е забелязал, че единият от тях е въоръжен с нож. Фики съумява да отбие нападките им в самоотбрана, а нападателите са избягали с колата си. Полицаи идват стремително и Фики подава тъжба против мъжете в Шесто РПУ.
Той не е видял лицата им, поради маските, само че марката и номерът на автомобила, със софийска регистрация, са ясни. Органите на реда сега преглеждат всички камери наоколо до мястото на случая.
„ Аз съм артист, не съм престъпник, никому нищо неприятно не съм направил, по тази причина не се опасявах и излязох от колата. Но съм изумен по какъв начин може да има такива хора, които се разхождат измежду бял ден с маски и атакуват други. Благодаря на служителите на реда от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат открити бързо и да получат съответното наказване “, описа Фики Стораро за случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР