Масимилиано Алегри, треньор на Ювентус“, призна, че Пол Погба, бивш

...
Масимилиано Алегри, треньор на Ювентус“, призна, че Пол Погба, бивш
Коментари Харесай

„Ювентус“ се плаши от Погба

Масимилиано Алегри, треньор на „ Ювентус “, призна, че Пол Погба, някогашен състезател на отбора и сегашен на „ Манчестър Юнайтед “, е огромната опасност за италианския отличник в идния конфликт сред двата отбора. Отборите са в една група в Шампионската лига, като „черно-белите“ са първи с 9 точки, а „червените дяволи“ изостават с актив от четири.

„Щях да съм удовлетворен, в случай че „Юнайтед“ пристигна без Погба – сподели Алегри. – Говоренето за негово вероятно завръщане в нашия състав е неефикасно. Той си има тим и не желая да разясня непознати футболисти.“

Все отново Алегри съобщи, че Погба е млад и към момента има какво да усъвършенства в играта си.

„За наше страдание ще би трябвало да се надигнем против него“, добави наставникът.

 Графика

Освен френският халф, Алегри има и други главоболия преди мача. Основните играчи Марио Манджукич, Блейз Матюиди и Дъглас Коста са под въпрос. И тримата са с контузии, поради които може да пропуснат срещата.

Проблеми има и в лагера на „Юнайтед“. Мениджърът Жозе Моуриньо няма доверие на отбраната и е издал специфични указания на вратаря Давид де Хеа. В пет следващи мача във всички шампионати „червените дяволи“ пуснаха гол, което ядоса Специалния. Португалецът е на мнение, че слабата игра в отбранителен проект носи основна виновност за протировечивите резултати. Именно поради това той е дал препоръки на Де Хеа по какъв начин да управлява дейностите на бранителите в идния мач с „Ювентус“.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР