Маси за игра на шах, табла и „Не се сърди

...
Маси за игра на шах, табла и „Не се сърди
Коментари Харесай

Шах, табла и Не се сърди, човече на Младежкия хълм СНИМКИ

Маси за игра на шах, табла и „ Не се сърди дребосъче “ към този момент са част от пространството до детската площадка на Младежкия рид. Общо 12 нови пейки са инсталирани в парковата зона и по алеята към върха на тепето. Поставени са и кошчета за боклуци.

Проектът " За по-красив и чист Пловдив " на Лайънс клуб „ Евридика “ е сбъднат с поддръжката на LCI, Лайънс клуб „ Пловдив “, Община Пловдив, регионите „ Централен “ и „ Южен “, Оперативна програма „ Градини и паркове “ и донори.

Пълната поддръжка на Община Пловдив за всяка гражданска самодейност, която способства за по-чиста, красива и здравословна градска среда съобщи заместник-кметът по екология, опазване на здравето и обществена политика Анести Тимчев пред десетките пловдивчани, които се събраха, с цел да отбележат сполучливото осъществяване на плана.



„ С тази наша самодейност желаеме да помогнем, тъй че многочислените гости на Младежкия рид да почиват още по-пълноценно. Предвиждаме да организираме и доста занимателни игри за децата “, съобщи президентът на „ Евридика “ Петя Димитрова.



„ Пловдив ще става все по-хубав, в случай че с изключение на напъните на общината неведнъж се умножат и хората като вас, които персонално способстват за положителни дела “, акцентира Анести Тимчев. Той изрази дълбокото си почитание към всички, които отделят внимание и време, с цел да създадат нещо за другите.

На събитието участваха също заместник-кметът на регион „ Южен “ Атанаска Тунтова и заместник-директорът на Оперативна програма „ Градини и паркове “ инж. Георги Николаев.

Освен на шах, табла и „ Не се сърди дребосъче “ деца и възрастни скачаха на въже, играха на ластик и федербал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР