Мащабна полицейска акция осъществиха в рамките на няколко дни служителите

...
Мащабна полицейска акция осъществиха в рамките на няколко дни служителите
Коментари Харесай

Полицейска акция разби незаконна търговия със злато

Мащабна полицейска акция реализираха в границите на няколко дни чиновниците от бранш " Противодействие на икономическата престъпност " при ОДМВР-Пазарджик. В интервенцията са взели присъединяване още данъчни инспектори от Търговско дружество НАП-Пловдив, чиновници от Областната ревизия по труда и Областна дирекция " Безопасност на храните ", оповестяват от полицията в Пазарджик.

Вчера служителите на реда направили инспекция на магазин в центъра на регионалния град самостоятелен за продажба на мобилни телефони и аксесоари. Оказало се, че там се оферират за продажба украшения и декорации от злато. Ползватели на магазина на пазарджиклиите М.И.- 20г., брат му Е.И. - 21г. и В.К.- 50г.

При осъщественото претършуване в него, както и в жилищата населявани от тримата органите на реда разкрили общо 8.9 кг произведения от злато - гривни, огърлици, пръстени, обеци, медальони. Накитите не са декларирани по времето на вноса им от прилежаща страна, обектът не е лицензиран за продажба на произведения от благородни метали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР