Мащабен протест с участието на 3000 камиона на 4 юли

...
Мащабен протест с участието на 3000 камиона на 4 юли
Коментари Харесай

Контрапротест, ако законопроектът за автомобилна камара бъде оттеглен

Мащабен митинг с присъединяване на 3000 камиона на 4 юли ще провеждат представители на транспортния отрасъл, в случай че Законопроектът за автомобилна камара бъде отдръпнат, съобщи Дарик.

Решението бе оповестено на конференция на управленията на Съюза на интернационалните превозвачи, Българската асоциация на сдруженията в автомобилния превоз и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, откакто министър председателят Бойко Борисов разгласи, че законопроектът ще бъде отдръпнат от вносителя му Станислав Иванов.

 Това се случи след среща на министър-председателя с друга част от сектора, която пък стачкува против основаването на камара.

250 рейса от цялата страна се събраха през днешния ден в столицата за протестно шествие с искане законопроектът да бъде отдръпнат, защото съгласно тях е лобистки и зад него стоят дребна група хора, искащи да овладеят бранша.

Заплашващите с митинг на 4 юли пък акцентираха, че митингът е операция и невиждан рекет към изпълнителната власт, сектора и потребителите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР