Машинното гласуване намали контролирания вот и недействителните гласове - срещу

...
Машинното гласуване намали контролирания вот и недействителните гласове - срещу
Коментари Харесай

Никола Минчев: БСП се връща в лагера на статуквото

Машинното гласоподаване понижи следения избор и недействителните гласове - против тези обстоятелства нашите съперници нямат причини. С се унищожиха машините, които от своя страна към този момент са просто принтери. Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание и сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " Никола Минчев пред Българска национална телевизия.

По думите му след приемането на измененията в Изборния кодекс партията към този момент се е отказала от концепцията за предложение на
 За ЦИК не е драма хартията, а увеличението на рисковете на изборния развой
За ЦИК не е драма хартията, а увеличението на рисковете на изборния развой

Някои текстове в ИК се нуждаят от президентско несъгласие, съгласно Цветозар Томов

" В най-новата ни история нямаме съществувало държавно управление на малцинството. За да се подхващат някакви стъпки в тази посока, трябваше да имаме предпоставки ", сподели Минчев. Той даде и оценка на някогашните си съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия, които, по думите му, се връщат обратно в лагера на статуквото : " В държавното управление, в което бяхме дружно, бяхме реформатори. С тези промени в Изборния кодекс, към този момент Българска социалистическа партия направи крачка обратно ".

Минчев разяснява и: " Това си е същата партия, която не се е трансформирала въобще. потвърждава, че ГЕРБ не съумя да промени и България в последните години. В този дълъг интервал от време не наваксахме изоставането си от нашите сътрудници, с които влязохме дружно в процеса на евроинтеграция ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР