Машинациите са извън нашия отбор, това заяви пред журналисти новоизбраният

...
Машинациите са извън нашия отбор, това заяви пред журналисти новоизбраният
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Много от изборните безобразия са в мой ущърб

Машинациите са отвън нашия тим, това съобщи пред публицисти новоизбраният кмет на София Васил Терзиев, който даде изказване след присъединяване си в бизнес форума Digital Trends 2023.

„ Много от безобразията са в мой ущърб. Секции, където имам 120 гласа, пишат 0. Други където имам 84 отново 0. В някои секции обърнати резултати, където аз имам повече гласове от госпожа Григорова, пък те ги пишат наопаки. Мен не ме тормози. Ние направихме една добра и положителна акция “, сподели той и добави, че живеем в правова страна и всеки е в правото си да прави това, което реши.

Вчера стана ясно, че щабът на Ваня Григорова ще оспорва избора за кмет на София.

„ Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние – от 3000 до 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев, в случай че и когато съдът реши, че тези резултати и методът, по който бяха реализирани, са законосъобразни “, уточни Григорова.

Васил Терзиев взе участие в бизнес форума Digital Trends 2023 и разяснява и други належащи въпроси. Относно обстановката в локалния парламент, той съобщи, че предстоят договаряния с всички.

„ За нас е значимо кои са политиките и да не бъдат нарушавани правилата “, добави новоизбраният кмет.

Терзиев даде дума, че той и екипът му ще работят отговорно към всички софиянци и отхвърли изрично обвиняванията, че ще вършат чистки.

„ Хората да са спокойни, че няма да изгубят работните си места, ние идваме с концепция да оказваме помощ, а не да се занимаваме с персонални вендети и борби. Изборите минаха, би трябвало да работим отговорно, с цел да бъдем положителни стопани на този град “, добави той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР