Машината за бестселъри Харуки Мураками е решил да разнообрази живота

...
Машината за бестселъри Харуки Мураками е решил да разнообрази живота
Коментари Харесай

Харуки Мураками става радио диджей

Машината за бестселъри Харуки Мураками е решил да разнообрази живота си като скочи в непознатите води на радио промишлеността. Той ще води лично предаване, в което ще пуска и музика по станция Токио ФМ.

Шоуто ще се споделя Murakami Radio—Run & Songs и е с дълготрайност 55 минути. Писателят ще дебютира в ефир на 5 август в 19 часа локално време. Murakami Radio—Run & Songs обаче няма да е онлайн, а ще се записва авансово. Харуки ще споделя за любовта си към музиката, литературата и тичането, оповестява Токио ФМ, цитира "Монитор ".

Като млад Мураками е въртял лично джаз кафене, а музикалните му желания вършат референции във всяка негова книга. Писателят е разпален бегач и постоянно се включва в маратони.

За първото си предаване създателят на „ Кафка на плажа “ ще донесе обичаните си песни от персоналната си домашна дискография. „ Искам да направя шоуто си допустимо най-лично като приказвам за обичаните си неща “, съобщи самият Мураками. Слушателите му ще имат опция да му задават и въпроси, на част от който той да отговори в ефир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР