Мъртвопиян пловдивчанин си създаде големи проблеми с полицията, след като

...
Мъртвопиян пловдивчанин си създаде големи проблеми с полицията, след като
Коментари Харесай

Див екшън в Пловдив: Мъртвопиян нападна бившата, заплаши пол...

Мъртвопиян пловдивчанин си сътвори огромни проблеми с полицията, откакто нахлу в квартирата на някогашната си. Грозните подиуми се разиграли в късния следобяд в петък. Жената била в квартирата си в центъра на Пловдив. От два месеца били в неприятни връзки с нейния брачен партньор. Последвала разлъка, при което двамата заживели настрана. Пловдивчанинът не желал да се помири с разпада на връзката и съвсем всекидневно се опитвал да я убеди да се съберат. 

Пиян, той отишъл до квартирата ѝ в петък. Започнал пикантен скандал. Уплашената жена повикала полиция. Униформените, пристигнали на място, като пискали персонална карта на пловдивчанина. Той обаче се вбесил и почнал да насочва обидни реплики към тях, псувал ги, даже заплашил, че ще ги убие. Освен това се опитал да нападне и да удари единия от служителите на реда, което наложило потреблението на физическа мощ и помощни средства от тях.  Впоследствие пияният бил отведен в полицейското ръководство и му бил формиран акт за дребно безчинство.

Изправен пред съда, нападателният мъж изразил страдание за държанието си. Магистратите му определили наказване - санкция в размер на 100 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР