Мартон Патаки е новият главен мениджър на Джапан Табако Интернешънъл

...
Мартон Патаки е новият главен мениджър на Джапан Табако Интернешънъл
Коментари Харесай

Мартон Патаки е новият главен мениджър на JTI България

Мартон Патаки е новият основен управител на Джапан Табако Интернешънъл България (JTI България) - част от водещия международен производител на тютюневи и вейпинг артикули JTI.

Патаки има дълготраен опит в компанията, заемайки разнообразни управнически позиции. Кариерата му в JTI стартира през 2008 година в Унгария, като шеф " Потребителски и търговски маркетинг ". Между 2014 година и 2017 година Патаки управлява функционалността " Продажби и търговски маркетинг " за район Централна Европа на JTI. През ноември 2017 година е назначен за шеф " Маркетинг " на JTI Чехия. От юли 2018 година до август 2022 година Мартон Патаки е основен управител на JTI Словакия.
 Ива Зарева е новият управител
Ива Зарева е новият управител " Бизнес развиване и продажби " в New Estates

До момента Зарева е била управител " Бизнес развиване и образования " в Benefit Systems Bulgaria

" Основен приоритет за JTI България ще продължи да бъде растежът на нашите марки, основан на устойчивия растеж на продажбите и пазарния дял, които компанията реализира през последните години. Ще продължим да работим с институциите и бизнес общността за постигането на непоклатимост и предвидимост на регулаторната среда и за продължение на битката с незаконния пазар на тютюневи артикули - област, в която България има отлични достижения през последните години. ", разяснява Мартон Патаки.

JTI участва на българския пазар от 2007 г. 
 Стоян Митов е новият основен изпълнителен шеф на софтуерната компания Dreamix
Стоян Митов застава отпред на софтуерната компания Dreamix

Той е неотделима част от компанията и нейния напредък през последните 9 години
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР