Марто Камбуров си почина в Несебър и се зае да

...
Марто Камбуров си почина в Несебър и се зае да
Коментари Харесай

Камбуров сменя спорта, фенове го молят да преглътне обидата

Марто Камбуров си умря в Несебър и се зае да връща форма с..тенис, означи вестник " Марица ". Таранът към момента не е разтрогнал контракта си с черно-белите. Все още има опция Камбуров да подгони върха от голове на Динко Дерменджиев - Чико в " А " група.

Чу се, че Гонзо може да предложения Камбуров в Черно море.От ЦСКА 1948 също имаха интерес, само че са пред отричане, защото не разполат с пари за заплатата на Марто.

В същото време почитатели на Локо Пловдив пратиха писмо посредством Българска телеграфна агенция, в което приканват идола да се разбере с президента Христо Крушарски.

Ето писмото:

" Локомотив има потребност от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има потребност от Локомотив

Преди към 10 на дни спор сред притежател и футболист докара до напускането на последния. Нищо по-естествено и надали би имало такова значение в случай че се отнасяше за „ някакъв “ футболист. Но тима напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, индивидът, трансформирал се в емблема за Локомотив!

Човекът, носил наслада, горделивост и незабравими прекарвания за черно-бялата аудитория толкоз години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с „ Ботев “!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е неуместно безумно и неуместно!!!

Затова призоваваме:

Мартине, преглътни горчилката и страстите си в името на Локомотив и хилядите последователи, които те обичат и се върни в тима!
Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си….! Ти си необходим на Локомотив и Локомотив е необходим на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте „ Капитана на кораба “ и това е несъмнено! Като умел и зрял началник, чакаме да деянията разсъдък, предвидливост и схващане и да върнете Мартин Камбуров! Хората ще оценят по достолепие този жест!

От инициативна група последователи на Локомотив Пловдив ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР