Мартин Янев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг При голям интерес премина

...
Мартин Янев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг
При голям интерес премина
Коментари Харесай

При голям интерес премина срещата между лидерите на ПП „Единение“ и жителите на Димчево

Мартин Янев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг

При огромен интерес мина срещата сред ръководителите на Политическа партия „ Единение “ Иван Христанов , Иван Манев , претендента за кмет Мартин Янев , претендентите за общински съветници за Бургас и жителите на село Димчево .

Залата в читалището на обитаемото място, където мина събитието, беше цялостна . В началото Иван Христанов показа себе си, екипа си и Политическа партия „ Единение “ пред жителите на Димчево. Местните зададоха доста въпроси за развиването на селото , като очевидно останаха задоволени от отговорите. От партията имат вяра, че възможностите на Янев да стане кмет, са огромни. Той показа програмата си , по която ще работи през идващите 4 години, а точно:

„ На първо място това е основаването обединен комитет, който ежемесечно да се събираме тук в кметството, всички жители на селото и да обсъждаме проблемите на всеки самостоятелно и общите проблеми на селото, с което по-лесно да можем да взимаме решения за тях и надлежно да ги прокарваме към Община Бургас, с цел да можем да ги решаваме по-лесно. На второ място персонално съм зает и към този момент е направено – говорено е с доктор, който ще посещава селото ни. Кардиолог е лекарят, работи в огромна бургаска болница – всеки месец, един път в месеца ще бъде в селото. От Община Бургас ни подсигуряват, че ще оборудват кабинет за този лекар. Разговаряхме с господин Тодоров с двама персонални лекари, които демонстрираха интерес да посещават селото, един път в седмицата да бъдат в селото, само че тяхно искане е най-малко 80 души да се запишат при тях, с цел да има за какво да посещават селото. Съответно това може да бъде разисквано на ежемесечните събрания за решение на другите проблеми “ , изясни Янев.

Кандидатът за кмет съобщи, че третата точка в програмата му идва след молба на доста хора в селото. По този мотив той е разговарял с директорката на „ Социален патронаж “ в Бургас , където е съумял да контракти за 5 души в селото да бъде пусната кола до Димчево, която да обслужва възрастни и обществено слаби хора. По думите му посредством непрекъснатата си работа с сътрудниците си от Общинския съвет, Иван Христанов и Иван Манев ще натискат ВиК-Бургас , както и Агенция „ Пътна инфраструктура “ да бъде построен път до Димчево. В тази връзка Янев сподели:

„ Ходих и организирах диалози. Пътят на село Димчево е в план – Лот 1 е приключен, който е от Твърдица. Предстои Лот 2, който е Твърдица – Димчево. По гаранции на шефа на АПИ-Бургас най-рано до 2025 година ще бъде приключен, не ми дадоха краен период. За водата също съм ревизирал и съм разговарял с способени органи ВиК-Бургас, които ми дадоха информация, че планът, който е за зареждане на село Твърдица е на стадий „ Финансиране “, утвърден е, излязло е разрешителното за градеж и там ще се стартира най-вероятно идната година построяването на инфраструктурата, с цел да се закара вода до село Твърдица. Нашият план сега е утвърден, сега е входиран за позволение за градеж. След това ще се търси и финансиране, не ми дадоха периоди, само че съгласно мен това по-рано от 3-4 години няма да се случи. “

Срещите на водачите на Политическа партия „ Единение “ Иван Христанов, Иван Манев и претендентите за общински съветници за Бургас. Те ще се срещнат с поданици на и.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР