Мартин Монев напусна Игри на волята след дуел с Елизабет.

...
Мартин Монев напусна Игри на волята след дуел с Елизабет.
Коментари Харесай

Войникът Мартин разкри какво се е случвало в Игри на волята

Мартин Монев напусна " Игри на волята " след двубой с Елизабет. Професионалният боец, който се оказа и един от най-подготвените играчи - освен физически, само че и душевен в шоуто - си потегли от рисковото шоу, макар че мнозина го считаха за сигурен финалист.

Мартин е бил на цели 5 задачи в Афганистан, само че по-интересно е това, което споделя часове след елиминирането си от " Игри на волята " за това свое присъединяване.

" Главният провинен да се запиша за кастинга беше фамилията ми. Те упорстваха да си подам документите. Казваха ми, че имам волята, душeвността, всичките качества, които са нужни. Послушах ги, подадох си документите, беше ми забавно какво ще стане, само че не чаках, че от цяла България тъкмо аз ще бъда измежду определените. Това е ужасно прекарване, което ще запомня за цялостен живот. И на задачи съм бил, просто това беше нещо доста по-различно. Голямо преживяване е, нещо ново за мен, премеждие, страст! Те ще ме " държат " дълго време и в никакъв случай няма да го не помни това ".

" Всеки си играе играта по негов си метод. Аз съм подобен – не мога да се карам с хората. Може и да съм сбъркал, само че не скърбя за това, което се случи. Бях себе си и не съжалявах, че отидох на плажа. А там не ми беше мъчно – аз съм привикнал с такива условия, специалността ми е такава. Просто шансът ми изневери против Елизабет ", изяснява финалната си обстановка в шоуто той.

Мнозина из обществените мрежи се чудеха какво е правил Мартин от самото начало самичък на самотния остров - без условия и храна. Отговорът му сигурно е неочакван:

" Бях си съставил проект със задания за деня. Ставах сутринта по хладно. Най-важното нещо за деня ми беше да намеря дърва, тъй като единствено по този начин можех да подкрепям огъня непрекъснато, а той ми беше доста необходим. После, преди да стане доста горещо, си търсех храна, ловувах. След това прекарвах времето под навеса, на сянка, тъй като нямаше на друго сенчесто място. А Слънцето изпива силите и трябваше да се вардя от него.

Следобед и преди залез гледах да упражнявам. Просто нямаше по какъв начин през целия ден да си почивам - по този начин всички мускули биха ми атрофирали. Гледах да се подкрепям – правех лицеви опори, коремни преси, клекове. Влизах и да плавам, тъй като можеше да има и борби, в които да се плува. Просто се готвех за борба. Нямаше по какъв начин цяла седмица да заставам на едно място и да не върша нищо.

И с дребното храна беше мъчно. Трябваше душeвност, воля за справяне и с глада, само че аз съм привикнал на такива компликации и по време на задачите, на които съм бил. А и дисциплината от специалността ми ме е научила да се оправям. Аз работя в такива условия – гористи. А по време на военните задачи се изисква доста здрава душeвност и очевидно това ми е помогнало. Но несъмнено плажът на Отшелника не е за всеки ".

Любопитна детайлност е, че преди да избере да бъде професионален боец, Мартин е имал фантазия да бъде футболист, само че в последна сметка не съжалява, че влиза в армията, защото от дребен е академик от татко си на дисциплинираност. " В Игрите влязох, с цел да покажа на днешната юноша дисциплинираност, мощ, воля, каквато ме научи армията ", прибавя още той, написа уеб сайтът show.blitz.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР