Мартин Карбовски е от смелите журналисти, които винаги имат различна

...
Мартин Карбовски е от смелите журналисти, които винаги имат различна
Коментари Харесай

Карбовски в Егоист: Всеки мъж е опитвал, аз два пъти опитах да насиля жена

Мартин Карбовски е от смелите публицисти, които постоянно имат друга ексцентрична позиция и гордо я декларират, без да им пука от реакцията на обществото.

Мартин Карбовски бе от първите, които направиха коментар по тематиката с Георги с макетния нож.

Той обаче не жигосах постъпката му, а го разгласи за нещо като българския Ван дер Любе (алюзия към душевно болния болшевик, станал изкупителна жертва на процеса по запалването на Райхстага), показва Лупа.

Поведението на някогашния водещ стана много по-обяснимо, като прочетем негов текст от несъществуващото сп. " Егоист ", показва изданието.

Текстът е качен и в сборните му разкази в 

Ето цялата история, писана от Карбовски и оповестена в далечната 1999 година:

" Всеки мъж е опитвал да ре*пва – най-малкото поради алкохол или най-малко тъй като Кърт Кобейн и Слави Трифонов пеят сходни песни. Аз съм се опитвал да насилям жена два пъти. Едната се споделяше Ваня и беше на моя таван към 02 часа Автомагистрала. Беше забавна с това, че беше пуснала на историка Андрей Пантев.

Някак си разумно ми изглеждаше, че щом е пуснала на него, би трябвало да пусне и на мен – да не приказваме, че се познавахме интимно и отпреди. Тази жена се разрева и се скъса да ме постанова с юмруци, до момента в който аз по най-глупавия концентриран метод несполучливо се пробвах да застана сред стиснатите й като зъби красиви крайници.

Вторият път изобщо не си припомням името на девойката, само че тя беше извънредно тъпа и в действителност ме харесваше. Заведе ме у тях и легна до мен. После, на анализа, тя ми сподели, че не ми е давала знак за с**с, тъй като била легнала с нощница. „ Бахго, – ще кажат Четиримата Трудоваци, – даже на нощницата да има надпис на британски, че тази нощница е знак – отново немоа да му повервам… “ Не ме е позор да си призная, че бях пребит от тази млада девойка – тя ми скъса сакото и искаше да ме удря с ютия. За първи път в живота ми, ме беше боязън, че някой ще ме наръга с нож.

За първи път разбрах, че насилието е като снежен човек по надолнище. Не е ясно къде стартира лавината и къде снежният човек просто си се търкаля. За разтуха на феминистите и феминистките ще кажа, че синините на сутринта по мене и по нея бяха еднакъв брой. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР