Мартин, Деница, Николета, Калоян и Зара се събират отново година

...
Мартин, Деница, Николета, Калоян и Зара се събират отново година
Коментари Харесай

„Килерът“ се завръща със завладяваща премиера и неочаквани събития

Мартин, Деница, Николета, Калоян и Зара се събират още веднъж година по-късно, с цел да проведат загадка избавителна задача . Каква е тя и кой се пробва да ги саботира разберете в премиерния епизод на първо във.

Година откакто петимата другари излязоха от силите на тайнствената стая ги сплотява за повторно. Марти, Дени, Ники, Калоян и Зара резервират мистичните си качества, само че заплащат висока цена. Николета развива умеенето да се телепортира при досег, само че губи зрението си. Калоян е вечен, само че не помни околните си. Деница е свръхчувствителна към силата на „ Килерът “ и това я прави основен детайл в изцелението на по-голямата ѝ сестра. Зара е „ хазаин “ на тайната стая и е виновна за изгубването на доста хора.
 Килерът NOVA
Всеки един от другарската компания открива нова част от себе си, която им коства доста, като се изключи Мартин. Какви са неговите качества и каква е саможертвата му в подмяна? Проследете в първия епизод на втори сезон на мистъри уеб поредицата първо.
 Килерът NOVA-->
Красивата Зара е обладана от злобен дявол, който я трансформира в негов обуздан прислужник. Той я кара да му обезпечава нови жертви, с които да се храни. За да съумеят да надвият злото, което се е вселило в приятелката им, Дени, Ники, Марти и Калата отиват на мястото, от където стартира всичко.

Те се пробват да отворят енергиен портал, който да прогони демона от нашия свят и да спасят приятелката си. Но те не подозират, че компликациите занапред предстоят. Какъв отпечатък оставя „ Килерът “ върху Мартин? Кой преследва Зара и нейните другари и за какво се пробва да я убие?

Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на първо във.

За още вести към, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР