Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, показва

...
Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, показва
Коментари Харесай

Калин Стоянов разкри: Съдът е разрешил на Мартин Божанов да смени ЕГН-то си

" Мартин Божанов си е сменил ЕГН-то и фамилното име, демонстрира инспекция. Съдът е разрешил промяната, като това се е случило преди 2000 година ", удостовери вътрешният министър Калин Стоянов пред Българска национална телевизия.

" Извършена е смяна в ГРАО на фамилното име на Мартин Ангелов Божанов, като преди този момент той е бил Мартин Ангелов Ангелов. Като с изключение на смяна във фамилното име, имаме смяна и на последните пет числа от ЕГН-то на Мартин Божанов.

Сега следва в незабавен порядък да правим инспекция на място в ГРАО, с цел да установим кой, по какъв начин, по какъв метод и с какви претекстове и на какво съображение е станало това ", изясни министърът.

По-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев сподели, че има данни за промяната на името и ЕГН-то на Божанов и те се ревизират от Министерство на вътрешните работи.

Министър Стоянов удостовери, че е разпоредена инспекция, с цел да стане ясно в коя от структурите е имало сигнали, както очевидни, по този начин и оперативни във връзка с Мартин Божанов.

" И през вчерашния ден пред вътрешна комисия аз ясно го заявих, че през времето, през което бях шеф на ГДБОП ние работихме извънредно интензивно по този човек, събрахме много материали, като всички са изпратени на прокуратурата и по тях има формирано досъдебно произвеждане. В момента следва да установим и други такива сходни сигнали, които евентуално са работени в службите, само че на този стадий инспекцията не е завършила ", сподели още Калин Стоянов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР