Мартин Божанов - Нотариуса не е бил защитен свидетел. Това

...
Мартин Божанов - Нотариуса не е бил защитен свидетел. Това
Коментари Харесай

Атанас Славов: Нотариуса не е бил защитен свидетел

Мартин Божанов - Нотариуса не е бил предпазен очевидец. Това откри осъществена от отрасловия министър Атанас Славов.

Това значи, че Божанов не е бил охраняван и защитаван от Бюрото по отбрана. Ще има инспекция за достъпа му до спецпрокуратурата, изясни Славов в ефира на Българска национална телевизия. Той, с цел да е влизал там, е имал достъп от вътрешната страна. Това ще бъде засечено, увери правосъдният министър.

" Министерство на правораздаването дава отговор за законодателството и за защитата на правосъдната власт. За страдание, Министерство на правораздаването няма оперативни и проверяващи функционалности. Моята роля е да упорствам за обективност, за всестранно следствие. Ще участваме в работата на Парламентарната комисия, която е основана, с цел да проверява случая с Нотариуса ", изясни Славов.

Според него случаите Божанов и " Осемте джуджета " са една тежка диагноза. Проблемът е, че сме с тази тежка диагноза от доста дълго време по думите му. В момента е основно да се ориентираме към ефикасни следствия, обвинявания и присъди. Има разнообразни отзиви по отношение на това до каква степен стигат пипалата на тези мрежи за въздействие, посочи Славов.

По мнението му която ще проверява случая към Нотариуса, има необятни пълномощия. Тя би трябвало доста съществено да се заеме със събирането на доказателства, с чуването на институциите, които имат отношение към проблема, безапелационен е Славов.

Според него, с цел да има толкоз сериозна скица към Божанов, която се е развила към 20 години при разнообразни ръководства, мъчно може да бъде без политическа защита.
 Бойко Рашков: Има теч от ГДБОП към Нотариуса
Бойко Рашков: Има теч от ГДБОП към Нотариуса

Иван Гешев постоянно е посещавал SS клуб
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР