Мартин Божанов-Нотариуса е поискал 100 000 евро за свободата на

...
Мартин Божанов-Нотариуса е поискал 100 000 евро за свободата на
Коментари Харесай

Убитият Мартин Нотариуса искал от Ивайла Бакалова 100 000 евро за свободата на Весо Брадата

Мартин Божанов-Нотариуса е изискал 100 000 евро за свободата на предприемача Веселин Денков по прякор Весо Брадата, от Ивайла Бакалова, с която упрекнатият жиее на фамилни начала.

Името на 50-годишния Мартин Божанов-Нотариуса, който бе убит нощес в затворен комплекс в столичния кв. " Горна баня ", се появи обществено в следствие на Антикорупционния фонд, обвързвано със задържането на предприемача Веселин Денков по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за лихварство.

Денков, прочут като Весо Брадата, живее на фамилни начала с Ивайла Бакалова. През септември 2020 година той бе арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина при влизане в страната и упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и изнудване, чиито ръководители са Ивайло и Александър Георгиеви (баща и син), известни като Пифа и Малкия Пиф.

След ареста Весо Брадата прекара над 9 месеца в следствения арест и бе освободен в деня, в който от Антикорупционния фонд разпространиха видео в обществените мрежи, от което излиза наяве, че от Ивайла Бакалова са поискани 100 000 евро за свободата му.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР